SPB Mobile Shell

SPB Mobile Shell voor Symbian

Nieuw startscherm voor je Symbian telefoon

SPB Mobile Shell biedt nieuwe interfaces voor je Symbian telefoon. De applicatie offreert tevens nieuwe functionaliteit door het toevoegen van 'widgets', ofwel snelkoppelingen naar applicaties. Zo werk je sneller en ziet het geheel er flitsend... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie widgets
  • Handige snelstarter

TEGEN

  • Beperkte functies

Goed
7

SPB Mobile Shell biedt nieuwe interfaces voor je Symbian telefoon. De applicatie offreert tevens nieuwe functionaliteit door het toevoegen van 'widgets', ofwel snelkoppelingen naar applicaties. Zo werk je sneller en ziet het geheel er flitsend uit.

SPB Mobile Shell trakteert je op een nieuw startscherm maar voegt bovendien handige functies toe. De snelkoppelingen (widgets) die je op de startpagina zet lijken op pictogrammen en zien er mooi uit. Er zijn onder andere widgets voor het weer, je draadloze verbindingen, taken en afspraken beschikbaar. Ook voeg je tot 3 van je meestgebelde contactpersonen toe, zodat je deze snel bereikt.

Daarnaast heeft SPB Mobile Shell een snelstarter (launcher) voor recent gebruikte applicaties en houdt het bij welke programma's er openstaan. De lay-out van het startscherm is overigens helemaal aan te passen, met fraaie animaties bij het wisselen tussen functies. Toch blijft het bij een snelstarter en procesoverzicht, want SPB Mobile Shell richt zich helemaal op het startscherm. Voorbij dit scherm beland je weer gewoon in de gebruikelijke menu's van je telefoon.

Zoek je een nieuwe vormgeving voor het startscherm van je Symbian telefoon dan zit je bij SPB Mobile Shell goed. Wil je meer controle over processen en geheugenbeheer dan raden wij NetQin Mobile Guard aan.

Meeste downloads Utilities & Tools voor symbian

SPB Mobile Shell

Download

SPB Mobile Shell 3.7.2

Beoordelingen about SPB Mobile Shell

Promotie×